Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Τα νέα μας
  • Register

P1000988 b ta nea mas

Την Παρασκευή 15-8-2014 οι νεολαίες των εκκλησιών της Βεροίας και της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μία ολοήμερη εκδρομή στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας.Εδώ και πολλά πολλά χρόνια συνηθίζει η νεολαία της εκκλησίας της Βεροίας την ημέρα του 15αύγουστου να πραγματοποiεί εκδρομή στο Ξηρολίβαδο.

 

Πολλές φορές μάλιστα πήγαινε από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας όπου διανυκτερεύαν σε σκηνές κάνωντας camping.

Φέτος, είχαμε την χαρά και την τιμή να έλθουν μαζί μας και οι νέοι και οι νέες από την Εκκλησία της Θεσσαλονίκης Πτολεμαίων 29β. Οι αδελφοί έμειναν έκθαμβοι από την ομορφιά του τοπίου, τα πανύψηλα δέντρα και την καταπράσινη φύση και όλοι μαζί ευχαριστούσαμε και δοξάζαμε τον Θεό για τα μεγαλεία Του.

Όλοι μαζί λοπόν παίξαμε διάφορα παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο και μήλα, φάγαμε υπέροχα φαγητά που είχαν ετοιμάσει οι αδελφές και απολαύσαμε τον υπέροχο καθαρό αέρα του βουνού. Ακόμη υπήρχε και η πνευματική ώρα της ημέρας, όπου ακούστηκαν εμπειρίες αδελφών στο πώς εργάστηκε ο Θεός στην ζωή τους και ψάλλαμε ύμνους προς τον Κύριο με την συνοδεία 2 κιθάρων.

Ευχαριστούμε τον Θεό για την αγάπη Του και για τις ευεργεσίες Του κάθώς γνωρίζουμε ότι Αυτός θα μας ευλογήσει περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που το γράφει ο Λόγος Του Θεού : " αλλά καθώς είναι γεγραμμένον, Εκείνα τα οποία οφθαλμός δεν είδε και ωτίον δεν ήκουσε και εις καρδίαν ανθρώπου δεν ανέβησαν, τα οποία ο Θεός ητοίμασεν εις τους αγαπώντας αυτόν " Κορινθίους Α' 2 (β') στ. 9

Μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες στην ενότητα : "Οι φωτογραφίες μας".  

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.