Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Τα νέα μας
  • Register

 

IMG 0527 ta nea mas

 

 

Σε κλίμα μεγάλης κατάνυξης και έντονης παρουσίας του Θεού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 η χειροτονία του αδ. Παπαγεωργίου Ιωάννη σε πρεσβύτερο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Βεροίας.

 

 

Η παρουσία του Θεού ήταν διάχυτη μέσα στην εκκλησία Του.

Την έκτακτη αυτή συνάθροιση άνοιξε ο ποιμένας της εκκλησίας της Βεροίας αδ. Νίκος Δημολιάρας. Ακόμη, μας τίμησαν με την παρουσία τους ευλογημένοι εργάτες του Ευαγγελίου και συγκεκριμένα ο αδ. Ηλίας Καλαϊτζής ο οποίος είναι ποιμένας της Εκκλησίας της Θεσσαλονίκης , καθώς επίσης ο αδ. Ιωάννης Σούγαρης ποιμένας της Εκκλησίας των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής και ο αδ. Πέτρος Δέβης ποιμένας της Εκκλησίας της Περαίας Θεσσαλονίκης και φυσικά πλήθος κι άλλων αδερφών απο τις γύρω εκκλησίες της Μακεδονίας .

Πάνω απ' όλα όμως μας τίμησε η παρουσία του Θεού καθώς αυτός είναι ο μέγας Διδάσκαλος , ο Αρχηγός και Τελειωτής της Πίστεώς μας. Προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει τον νέο εργάτη Του και να του χαρίζει πάντοτε σοφία , αγιασμό και οδηγία Πνεύματος Αγίου.

 

Μπορείτε να δείτε και σχετικές φωτογραφίες στην ενότητα : "Οι φωτογραφίες μας".  

 

Σαβ, Σεπ 22, 2012
Διάρκεια: 9 mins 35 secs

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.