Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Τα νέα μας
  • Register

IMG 0268 ta nea mas   

 

        Πριν να διαβάσετε τα παρακάτω λόγια για την ιεραποστολική εξόρμηση της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Βεροίας στην Μυτιλήνη , θα θέλαμε να πούμε πως ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ!

 

 

IMG 0268 ta nea mas   

 

Από τις αρχές φθινοπώρου του 2015, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτα μεγάλο μεταναστευτικό κύμα προσφύγων να καταφτάνει στην χώρα μας. Πρόσφυγες και μετανάστες από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Μαρόκο μπαίνουν με κάθε δυνατό τρόπο στην Ελλάδα και έρχονται στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, στην Ειδομένη Κιλκίς για να περάσουν στην γειτονική χώρα κι από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 

IMG 0268 ta nea mas    

Στα τέλη του 2012, στις καρδιές κάποιων αδελφών από την εκκλησία της Βέροιας γεννήθηκε, η σκέψη και η επιθυμία να επισκεφθούμε ένα σωφρονιστικό κατάστημα φυλακών. Στην πραγματικότητα, η επίσκεψή μας θα έχει δύο σκοπούς: Πρώτον, να μιλήσουμε στους κρατούμενους για την αγάπη του Ιησού Χριστού, ότι πέθανε και για τις δικές τους αμαρτίες, και θέλει να τους χαρίσει αιώνια ζωή.

 

 

 

 

City Bible Berea Greek Feb 2014 b ta nea mas2

Με πολύ μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε την νέα Καινή Διαθήκη της Βεροίας.

Είναι η απάντηση του Θεού στις προσευχές μας έτσι ώστε οι κάτοικοι της Βεροίας αλλά και οι εκατοντάδες επισκέπτες της πόλης μας που έρχονται καθημερινά να επισκεφθούν την εκκλησία μας αλλά και την Εβραϊκή Συναγωγή η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία μας , θα μπορούν πλέον να λαμβάνουν ως δώρο από εμάς την Καινή Διαθήκη που έχει πλέον ως εξώφυλλο την πόλη μας.

Γι' αυτό το λόγο λοιπόν εκδώσαμε την Καινή Διαθήκη της Βεροίας και στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

 
IMG 1574 ta nea mas

  

Εδώ μπορείτε να δείτε τη νέα ιδιόκτητη εκκλησία που μας χάρισε ο Κύριος και την γύρω περιοχή στην οποία βρίσκεται. Αυτή η νέα εκκλησία είναι ο νέος Οίκος του Θεού, όπου μπορούμε να λατρεύουμε, να υμνούμε και να δοξάζουμε τον Έναν και αληθινό Θεό, τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό. "Διότι ο Οίκος μου, θέλει ονομάζεσθαι Οίκος προσευχής διά πάντας τους λαούς". (Ησαΐας 56, 7). 

P1000988 b ta nea mas

Την Παρασκευή 15-8-2014 οι νεολαίες των εκκλησιών της Βεροίας και της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν μία ολοήμερη εκδρομή στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας.Εδώ και πολλά πολλά χρόνια συνηθίζει η νεολαία της εκκλησίας της Βεροίας την ημέρα του 15αύγουστου να πραγματοποiεί εκδρομή στο Ξηρολίβαδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.