Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Ο Άρτος Της Ζωής
  • Register

 

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή Word επιλεγμένα εδάφια μέσα από τον Λόγο του Θεού .

 

" Και είπε προς αυτούς ο Ιησούς . Εγώ είμαι ο άρτος της ζωής . όστις έρχεται προς εμέ , δεν θέλει πεινάσει , και όστις πιστεύει εις εμέ , δεν θέλει διψήσει πώποτε " . ( Κατά Ιωάννη Κεφ. 6 , Εδ. 35 ) .

Πολλές φορές στην ζωή μας έχουμε την ανάγκη να μας μιλήσει ο Ιησούς Χριστός . Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να γονατίσουμε και να προσευχηθούμε στον Κύριο μας και Αυτός θα μας παρηγορήσει . Άνοιξε την Αγία Γραφή και θα δεις πως ο Κύριος μας σου μιλάει μέσα από τον Λόγο Του . Αυτά τα εδάφια του " Άρτου Της Ζωής " είναι λόγια μέσα από το Ευαγγέλιο . Άνοιξε ένα εδάφιο και θα λάβεις την απάντηση που έψαχνες .

Σημείωση : Κατεβάστε και εκτυπώστε αυτό το αρχείο Word και έπειτα κόψτε αυτά τα εδάφια - χαρτάκια , διπλώστε τα και τυλίξτε τα . Τέλος , τοποθετήστε τα σε κάποιο κουτάκι έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα .

Αν για κάποιο λόγο διαπιστώσετε ότι κάτι δεν ειπώθηκε σύμφωνα με τον λόγο του Θεού,

θα χαρούμε να μας το σημειώσετε στέλνοντάς μας μήνυμα στην διεύθυνση e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.