The Word Of Jesus Can Change Your Life
  • Register

Αν σήμερα έφευγες από αυτή την ζωή, θα συναντούσες τον Ιησού σαν Σωτήρα ή σαν κριτή σου; Αυτή είναι μια ερώτηση που ο καθένας πρέπει να σκεφτεί, καθώς, αυτά τα λόγια, κρύβουν την πιο συγκλονιστική αλήθεια, που είναι η Αιωνιότητα.

Η αγία γραφή λέει, ότι, "ο καθένας που θα επικαλεσθεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί." (Ρωμ 10, 13). Η αγάπη του Θεού μας περιμένει, κι ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα, και για πάντα. Και όπως τότε, έτσι και τώρα, Εκείνος στρέφει το βλέμμα Του και ψάχνει όποιον έχει χάσει τον δρόμο του, ενώ τόσοι πολλοί άνθρωποι σ' όλο τον κόσμο έχουν γευθεί την αγαθότητά Του, την πιστότητά Του, και την λύτρωση που μόνο ο ίδιος με το πολύτιμο αίμα Του μας προσφέρει (Ματθ. 18, 12-13).

Κάποτε ήμουν εγώ, τώρα όμως ο Ιησούς αναζητά εσένα για να γίνει ο Σωτήρας και ο Κύριος της ζωής σου. Είναι ζωντανός, και δι' Αυτού φανερώθηκε η χάρη και η αλήθεια του Θεού, σε όλους μας. (Ιωάν. 1, 17). Γιατί, Εκείνος πλήρωσε το τίμημα για τις αμαρτίες μας, και εμείς απλά πρέπει να δεχθούμε με πίστη την χάρη του Θεού, ενώ δεν το αξίζαμε. (Εφεσ. 2, 8).

Θέλει να πάρει τα πόδια σου από τον βούρκο της αμαρτίας, και να τα στήσει πάνω στην πέτρα που είναι ο λόγος Του,  να πάρει κάθε σκοτάδι από την ζωή σου, και να βάλει τραγούδι στο στόμα σου, και χαρά στην καρδιά σου, και να κάνει κάτι καινούργιο στην ζωή σου (Ψαλμ. 40, 2 ).

Ο ίδιος είπε, ότι, κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα ειμή δι' εμού. (Ιωάν. 14, 6). Γιατί είναι Αυτός δια του οποίου, ο Πλάστης μας όρισε να συμφιλιωθούμε εμείς οι αμαρτωλοί μαζί του, (Β' Κορ. 5, 20 ) για να βρεθούμε κάποτε αιώνια κοντά Του, και να ζούμε μέσα στην γλυκειά Του παρουσία. 

Κάνε μία Προσευχή 
Θέλεις να Τον γνωρίσεις; Θέλεις να Τον αντικρύσεις κάποτε σαν Σωτήρα και όχι σαν κριτή; Η αγάπη Του σε περιμένει. Αν θέλεις μπορείς να προσευχηθείς κάπως έτσι...

" Θεέ μου συγχώρεσε με. Ιησού μου, πιστεύω ότι πέθανες για μένα στον σταυρό, αλλά αναστήθηκες. Καθάρισε με με το πολύτιμο αίμα σου, σε παρακαλώ, έλα στη καρδιά μου, και πάρε την ζωή μου στα χέρια σου. Σ' ευχαριστώ για όλα".

Contact us

  •  10th Merarchias 6 str.
     Veria 59100
  •  +30 23310-65092
  •  +30 6947-825151
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.