Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Faith Testimonies
  • Register

Faith Testimonies

Σύναξη νεολαίας στην Θεσσαλονίκη στις 25-1-2014

Σύναξη νεολαίας στην Θεσσαλονίκη στις 25-1-2014

Ιαν 2014

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 διεξήχθη στην αίθουσα της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Θεσσαλονίκης Πτολεμαίων 29β η σύναξη Νέων από την Μακεδονία.

Στη σύναξη αυτή παραβρέθηκαν οι νέοι και οι νέες απο τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, της Περαίας και των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Ήταν η 2η κατά σειρά σύναξη νεολαίας με αφορμή το νέο έτος, μετά από αυτήν που προηγήθηκε στις αρχές του 2013 όπου οι νέοι και οι νέες συγκεντρώθηκαν για να προσευχηθούν, να δοξάσουν μαζί τον Θεό και να έχουν κοινωνία μεταξύ τους. Στη σύναξη αυτή ακούστηκαν ομολογίες από νέους και εμπειρίες για το πώς ο Ιησούς Χριστός τους έσωσε, τους ελευθέρωσε από την αμαρτία και πώς ενήργησε θαύματα στη ζωή τους. Όπως πάντοτε, η παρουσία του Θεού ήταν πολύ έντονη σε όλη τη διάρκεια της σύναξης δίνοντας σε όλους χαρά, παρηγοριά και νέα δύναμη. Πιστεύουμε ο Κύριος βάζει στις καρδιές όλων μας αυτές οι συνάξεις νεολαίας να γίνονται πιο συχνά για να δοξάζεται το όνομα του Ιησού Χριστού. Προσευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και χάρη στους νέους και στις νέες Του ιδιαίτερα τους τελευταίους αυτούς καιρούς προς δόξαν Κυρίου.

Θα θέλαμε να σημειώσετε αγαπητοί μας φίλοι, πως κανένα κήρυγμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αξία της Αγίας Γραφής που είναι ο αψευδής λόγος του Θεού. Ο διδάσκαλός μας και καθηγητής μας είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός, όλοι εμείς είμαστε μαθητές και προσπαθούμε να γίνουμε καλοί μαθητές Του. Ο μόνος αλάνθαστος είναι Αυτός καθώς είπε "Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή". Αν σε κάποιο κήρυγμα διαπιστώσετε ότι κάτι δεν ειπώθηκε σύμφωνα με τον λόγο του Θεού, θα χαρούμε να μας το σημειώσετε στέλνοντας μας μήνυμα στην διεύθυνση e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Sermons in this series

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.