Αρχική

Η εκκλησία μας

Πολυμέσα

Τα νέα μας

Μελετώντας την Αγία Γραφή

Τα νέα μας
  • Register

 

I love Jesus ta nea mas

Πολλοί άνθρωποι σήμερα υποστηρίζουν ότι ο Χριστός και η εκκλησία είναι για τους ηλικιωμένους. Αυτό είναι λάθος. Οι νέοι σήμερα, απογοητευμένοι από τον τρόπο ζωής τους επιθυμούν να γνωρίσουν κάτι καινούργιο που δεν θα ξεβάψει εύκολα. Πολλά προσφέρει σήμερα ο κόσμος της αμαρτίας. Όμως είναι σαν το νερό της θάλασσας που όσο και αν πιεις δεν ξεδιψάς. Έτσι πολλοί νέοι σήμερα αναζητούν τον Χριστό και σ' αυτόν βρίσκουν την πηγή της ζωής.

 

 

Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής δίνει μεγάλη σημασία στην νεολαία. Δύο φορές κάθε χρόνο διοργανώνει πανελλήνια συνέδρια με σκοπό να ακουστούν ομολογίες και πνευματικά μηνύματα αλλά ακόμη και για να γνωριστούν οι νέοι και να έχουν κοινωνία μεταξύ τους μέσα από τα οποία δημιουργούνται φιλίες και σχέσεις ζωής.Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται και άλλα πανμακεδονικά συνέδρια με σκοπό την ανταλλαγή ομολογιών και χριστιανικών μηνυμάτων αλλά και την περαιτέρω αύξηση της "προς αλλήλους αγάπης".

Η νεολαία της Βεροίας συναθροίζεται κάθε Σάββατο απόγευμα στις 7:00 μ.μ στον χώρο της εκκλησίας μας ή σε σπίτια αδελφών. Δίνουμε μεγάλη βάση στην μελέτη της Αγίας Γραφής, αλλά και στην κοινωνία μεταξύ μας. Διοργανώνουμε εκδρομές, επισκέψεις σε άλλες πόλεις αλλά και ευαγγελιστικές εξορμήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  •  10ης Μεραρχίας 6
     Βέροια 59100
  •  23310-65092
  •  6974-355738
  •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.